Overzicht van onze kampeermogelijkheden & accommodaties:

U bent van harte welkom om onze camping te bezoeken. Zowel het strand als het bruisende centrum van Renesse bevinden zich op loopafstand. Onze camping heeft verschillende velden met ieder z’n charmes en eigenschappen. Natuurlijk kunt u op onze camping overnachten met uw eigen tent, caravan of camper. Ook is het mogelijk één van onze chalets te huren. Let op! Jongeren tot 21 jaar, kunnen geen reservering bij ons maken.

Kampeerplaatsen

Met uw tent, caravan of camper kunt u kiezen uit viert soorten kampeerplaatsen. Het verschil tussen deze soorten is voornamelijk de grootte. Al onze plaatsen zijn voorzien van elektra tot 16 A en gratis Wifi. Ook zijn er plaatsen met een eigen water tap- en afvoerpunt. De drie sanitairgebouwen zijn verdeeld over de camping en altijd in de buurt van uw plaats.

Verhuur chalets

Geen zin of mogelijkheid om uw eigen kampeerspullen mee te nemen? Geen probleem, op onze camping zijn namelijk drie verschillende type verhuur chalets te vinden! De chalets zijn voorzien van eigen sanitair, centrale verwarming, keuken, televisie en ga zo maar door. Uiteraard zijn alle benodigdheden voor uw verblijf aanwezig in de chalets.